Hämeenkatu 30, Tampere

Tastingit ja tapahtumat

We are Caverta
Vinnibaari

Tapahtumat

Vinnissä järjestetään erilaisia viininmaistelutapahtumia säännöllisesti. Tältä sivulta voit seurata mitä ajankohtaista Vinnissä tapahtuu!

 
Suosit sitten puna-, valko- tai kuohuviiniä, tarjoamme mahdollisuuksia kokeilla uusia makuja ja laajentaa viinitietämystäsi. Järjestämme säännöllisesti tasting-iltoja, joissa voit tutustua upeisiin viineihin ja niiden alkuperään kokeneiden asiantuntijoidemme johdolla. Lisäksi kalenteristamme löytyy teemailtoja, juhlatapahtumia ja erikoistastingeja. Muista varata paikkasi ajoissa, sillä tapahtumamme ovat suosittuja ja tilat rajoitettuja.

Vinni Viinibaari

“Yksityistilaisuuden yhteyteen sopii hyvin viinitasting ja herkuttelu Vinnin tapaksilla. Myös kokouseväät, kahvitarjoilu tai isompikin ruokailu onnistuu yhteystyökumppaniemme kautta.”

Vinnimestari

Yksityistilaisuudet

Meillä Vinnissä voit järjestää myös yksityistilaisuuksia. Tunnelmallinen kellaritilamme soveltuu niin pienempien kuin suurempienkin tilaisuuksien järjestämiseen! Olipa kyseessä syntymäpäivät, polttarit, kokous tai yrityksen virkistäytymispäivät, Vinni on täydellinen viininystävän valinta tilaksi!

 

Tilastamme löytyy videotykki, joten myös kokousten järjestäminen on mahdollista. Yksityistilaisuuden hinta määräytyy tarjoilujen mukaan. Hinnoittelumme perustuu myyntitakuuseen, jolloin emme välttämättä veloita ollenkaan tilavuokraa.

Kysy tarjous ryhmällesi omasta yksityistilaisuudestasi!

Viinitastingit räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Viininmaistelun teemana voi olla esimerkiksi maateema (Ranska, Espanja, Italia…) tai rypäleteema (Riesling, Chardonnay, Pinot Noir, Cabernet Saivignon…). Hyviä teemoja ovat myös kuohuviini- ja samppanjatastingit sekä puna- ja valkoviinimaistelut. Meiltä onnistuvat myös maistelut teemalla viinien perusteet tai eksoottisempien viinimaiden viinit, myös sokkoviinitasting on mahdollinen!

Tastingien hintaan vaikuttaa eniten maisteltavat viinit ja annoskoko. Kysy tarjous, niin järjestämme juuri sinun ryhmällesi sopivan maistelun!

Tässä esimerkkejä järjestämistämme yksityistastingeistä:

  • Viinien perusteet-tasting 56 € / henkilö
    Sisältää 5 viiniä á 8 cl, viinitastingin ohjauksen ja juustolautasen. Tastingin hinta on laskettu vähintään 10 osallistujalla.
  • Tasting premiumviineillä 70 € / henkilö
  • Samppanjatasting 79 € / henkilö
    Sisältää 5 samppanjaa á 8 cl, viinitastingin ohjauksen ja juustolautasen. Tastingin hinta on laskettu vähintään 10 osallistujalla.

Kaikki tastingimme ovat räätälöitävissä ja teemme yksilöllisen tarjouksen toiveidenne mukaisesti. Tiloissamme järjestyvät viinitastingit 1-50 henkilölle.

Varaa tapahtumasi tai pöytäsi

Varaa paikkasi